Meniu

Wizzair

1

Check-in online

După efectuarea procedurilor cartea de îmbarcare (boarding pass) trebuie imprimată și prezentată la poarta de îmbarcare împreună cu documentele de călătorie – pașaport/carte de identitate (aceleași documente de călătorie folosite la check-in-ul online). În cazul în care nu se efectuează check-in-ul online, se va aplica o taxă de check-in la aeroport.

Procedura de check-in online este disponibilă de la 30 de zile și până la 3 ore înainte de ora de decolare programată a zborului.

Pasagerii care dețin bagaje la cală trebuie să se prezinte la biroul de predare a bagajelor cu cel puțin 40 de minute înainte de decolarea zborului. Pasagerii care au făcut check-in-ul online se vor prezenta la poarta de îmbarcare cel târziu cu 30 de minute înaintea orei programate pentru decolarea zborului.

Pasagerii care au solicitat în avans servicii de asistență trebuie să ajungă la aeroport cu 2 ore înainte de decolare și să contacteze un membru al personalului de check-in imediat ce ajung în clădirea terminalului.

După efectuarea check-in-ului online, rezervarea mai poate fi modificată (cu excepția schimbării zborului și a numelui) sau se pot achiziționa servicii suplimentare. În cazul schimbării locului selectat sau selectării de îmbarcare prioritară, cartea de îmbarcare trebuie reimprimată (sau la biroul de check-in se va lipi o etichetă cu modificările).

IMPORTANT!

Începând cu data de 15 august 2017, disponibilitatea check in-ului este bazată pe selectarea locului, după cum urmează:

Dacă ați făcut achiziționat un loc în timpul rezervării: cu 30 de zile înaintea zborului

Dacă nu ați achiziționat un loc: cu 48 de ore înaintea zborului

Pentru zborurile de retur, dacă nu ați achiziționat un loc: cu până la 15 zile înainte de zbor