Meniu

Wizzair

1

Bagaj de mână

Pasagerii fără îmbarcare prioritară au permisiunea de a aduce la bordul aeronavei un singur bagaj de mână.

Începând cu data de 29 octombrie 2017, bagajul de mână poate avea dimensiunile 55x40x23 cm - desigur, tot în limita a maxim 10 kg. Bagajul de mână trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa dvs.

Pasagerii cu îmbarcare prioritară au permisiunea de a aduce la bordul aeronavei 1 bagaj personal suplimentar față de bagajul de mână mic sau mare. Bagajul personal suplimentar poate fi o geantă de umăr, o geantă de laptop sau o geantă de aparat foto, care să nu depășească dimensiunile maxime de 40x30x18 cm. Dacă un pasager cu îmbarcare prioritară transportă două bagaje de mână și ambele depășesc dimensiunile maxime stabilite pentru bagajul personal suplimentar, pasagerul trebuie să trimită unul dintre bagaje la cală contra taxei corespunzătoare.

În plus, pasagerii pot transporta: o haină sau o pătură, telefon mobil, material de citit pe durata zborului pentru copiii mai mici de doi ani: mâncare pentru durata zborului, cărucior pliant, sau un leagăn mic o pereche de cârje pentru persoanele cu dizabilităţi fizice.